برگزاری کارگاه دانش افزایی برای اساتید طرح ولایت / دلیجان

• 04 دی, 1395
  • 0 دیدگاه

این دوره در مورخ 2 و 3 دی ماه 1395 برای اساتید کتاب های فلسفه اخلاق و فلسفه حقوق  مبانی اندیشه اسلامی طرح ولایت به مدت 2 روز در حسینیه ی آل کساء (ع) دلیجان برگزار گردید.

در ابتدا مدیریت محترم آموزش های آزاد موسسه ی آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر الهی راد با عرض خیر مقدم به اساتید محترم طرح ولایت به شرح مختصری از اهداف دوره ی دانش افزایی پرداختند و بعد از سخنرانی ایشان دوره به صورت رسمی آغاز به کار کرد. کلاس کتاب فلسفه اخلاق تحت مدیریت حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجتبی مصباح و کتاب فلسفه حقوق تحت مدیریت حجت الاسلام والمسلمین دکتر دانش پژوه برگزار و بعد از اتمام کلاس ها، دوره در ساعت 12 ظهر جمعه 3 دی ماه به اتمام رسید/.

طرح ولایت، موسسه_امام_خمینی_قم_علامه_مصباح_یزدیطرح ولایت، موسسه_امام_خمینی_قم_علامه_مصباح_یزدی، دانش پژوهطرح ولایت، موسسه_امام_خمینی_قم_علامه_مصباح_یزدی- الهی راد